Aanbouw woning De Meern

L.P. Borsboom Onderhoud heeft een aanbouw verzorgd voor een woning in De Meern. De bouw van de aanbouw, aan de achterzijde van het huis, bestond uit diverse onderdelen.

Werkzaamheden tijdens de aanbouw

De aanbouw kreeg een diepte van 3m1 en over de volle breedte van het huis 5m1. Het totale vloeroppervlak van de aanbouw bedraagt 25m2. De aanbouw werd uitgerust met nieuwe meranti kozijnen met dubbele deur en dezelfde uitstraling als de kozijnen van de buren.

"De aanbouw zorgt voor meer ruimte en verlichting in de woning."

Om de warmte in het huis te houden zijn de ramen en het glas van de deuren voorzien van HR ++ isolatie glas. Daarnaast is er door de hele woning vloerverwarming aangebracht.

Uiteraard zijn er ook een aantal stukadoorswerkzaamheden tijdens de aanbouw door Borsboom verzorgd. U moet hierbij denken aan het stukadoren/pleisteren van de nieuwe kalkzandsteenwanden, uitrapen van de gemetselde buitenmuur van de buren en het nieuwe plafond glad pleisteren.

Tot slot heeft Borsboom Onderhoud het geheel netjes afgeschilderd. Het nieuwe plafond is netjes gesausd, de dubbele deuren uitgevoerd in de kleur die bij de kozijnen past en ook al het nieuw aangebrachte houtwerk is compleet onder handen genomen.

Resultaat geplaatste aanbouw

Op deze pagina kunt u enkele foto's van de situatie voor, tijdens en na de aanbouw bekijken. Zo krijgt u een goed beeld wat de aanpak van aannemer L.P. Borsboom Onderhoud is.

Wilt u vrijblijvend informatie over wat L.P. Borsboom Onderhoud voor u kan betekenen? Vul dan het reactieformulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Vorige Volgende

Aanbouw woning De Meern in beeld

Aanbouw De Meern
  • Aanbouw De Meern
  • Aanbouw De Meern
  • Aanbouw De Meern
  • Aanbouw De Meern
  • Aanbouw De Meern
  • Aanbouw De Meern
  • Aanbouw De Meern

Vraag het aan de aannemer in Zoetermeer

L.P. Borsboom Onderhoud helpt u graag direct en persoonlijk.

Aanhef: De heer Mevrouw
Naam: *
Telefoon:*
E-mail: *
Uw vraag:
* = verplicht veld
 

Privacyverklaring