Buitenbar bouwen Rotterdam

Prachtige bar in tuin geplaatst met barbecue meubel

Onlangs heeft L.P. Borsboom Onderhoud in een tuin in Rotterdam een prachtige buitenbar met barbecue meubel gerealiseerd. De buitenbar en barbecue meubel zijn gemaakt van prachtig oud steigerhout die een robuuste uitstraling geeft.

Werkzaamheden

Het gekozen hout is blind geschroefd zodat het materiaal goed opvalt. In de buitenbar is ook een plekje ingericht voor een wijnrek, een mooie koelkast met glazen deur die ’s avonds voorzien kan worden van verlichting en een prachtige gasbarbecue voor de lange zomeravonden. Zelfs de knoppen en scharnieren zijn afgestemd op het robuuste oude steigerhout.

"Dankzij het steigerhout heeft de buitenbar en de barbecue meubel een robuuste uitstraling.''

De buitenbar en barbecue meubel zijn bedekt met een mooi bovenblad van natuursteen die zorgt voor een luxe uitstraling. Bij de bar zijn ook 4 mooie steigerhouten barkrukken geplaatst. Het hout van deze krukken zijn evenals de bar blind geschroefd. Om comfortabel aan de bar plaats te nemen is er een balk gemonteerd waar bezoekers hun voeten op kunnen laten rusten. Zo geniet je pas echt optimaal van de barbecue en het gezelschap!

Tot slot is de buitenbar en barbecue meubel geplaatst op een mooie houten vlonder. Om het plaatje helemaal compleet te maken is hier gekozen om de buitenbar en meubel onder een houten veranda te plaatsen. Hier heeft Borsboom gebruik gemaakt van hardhouten palen en een mooi schuin aflopend dak bedekt met leitjes.

Resultaat van de bouw

Het eindresultaat mag prachtig genoemd worden. Zowel de klant als Borsboom zijn zeer tevreden over de geplaatste buitenbar. Bekijk op deze pagina enkele foto’s van de situatie voor, tijdens en na de bouw om een indruk te krijgen van de aanpak van L.P. Borsboom Onderhoud. Wilt u vrijblijvend informatie over wat L.P. Borsboom Onderhoud voor u kan betekenen? Vul dan het reactieformulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vorige Volgende

Buitenbar bouwen in beeld

Buitenbar bouwen Rotterdam
  • Buitenbar bouwen Rotterdam
  • Buitenbar bouwen Rotterdam
  • Buitenbar bouwen Rotterdam
  • Buitenbar bouwen Rotterdam
  • Buitenbar bouwen Rotterdam


Neem contact op met L.P. Borsboom Onderhoud

Met onderstaande gegevens kunnen we uw vraag snel beantwoorden.

Naam:*
Telefoon:*
E-mail:*
Uw wensen:
* = verplicht veld
 

Privacyverklaring