Dakwerk

Voor al uw werkzaamheden op en om het dak kunt u bij ons terecht. U kunt bij ons terecht voor een complete renovatie van een pannendak (zowel traditioneel als met prefab elementen) tot het plaatsen van dakkapellen (zowel in kunststof als in hout).

"Wij kunnen in al deze werkzaamheden putten uit jarenlange ervaring en expertise."

En zelfs het plaatsen van een dakopbouw is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen in al deze werkzaamheden putten uit jarenlange ervaring en expertise. Zo hebben wij door de jaren heen verschillende dakopbouwen geplaatst met zowel zadeldaken (voorzien van dakkapellen aan de voor en achterzijde van de woning) als dakopbouwen met platte daken.

Dakdekkers

Maar ook voor het opnieuw bedekken van uw platte dak met of zonder isolatie kunt u bij ons terecht. Wij hebben eigen dakdekkers in dienst die dit vakkundig voor u kunnen doen. En als uw boeibord toe is aan vervanging nemen wij dit natuurlijk meteen mee.

Lekkages en dakgoten

Wij helpen u graag wanneer bij het verhelpen van een daklekkage of het aanbrengen/vervangen van (zinken) dakgoten.

Wilt u vrijblijvend informatie over wat L.P. Borsboom Onderhoud voor u kan betekenen? Vul dan het reactieformulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Vorige Volgende

Dakwerk in beeld

dakwerk-1.jpg
  • dakwerk-1.jpg
  • dakwerk-2.jpg
  • dakwerk-3.jpg
  • dakwerk-4.jpg
  • dakwerk-5.jpg

Vraag het aan de aannemer in Zoetermeer

L.P. Borsboom Onderhoud helpt u graag direct en persoonlijk.

Aanhef: De heer Mevrouw
Naam: *
Telefoon:*
E-mail: *
Uw vraag:
* = verplicht veld
 

Privacyverklaring