Waterlekkage opsporen en verhelpen bij Bedrijvencomplex Rotterdam

L.P. Borsboom Onderhoud is onlangs gevraagd voor het oplossen en herstellen van een grote waterlekkage onder een bedrijvencomplex in Rotterdam. Het betrof een grote lekkage aan een waterleiding en aan een sprinklerleiding.

"We hebben tot middernacht doorgewerkt om de waterlekkage onder de grond te vinden."

Water wegpompen

Om bij de oorzaak van de waterlekkage te komen was het aanwezige water een probleem. We hebben met kleine en grote pompen geprobeerd het water weg te pompen. Daarnaast is er een zuigwagen ter plaatse gekomen voor het weghalen van het zand. Een zuigwagen was noodzakelijk in verband met de vele aanwezige kabels in de grond.

Zand, grond en puin afvoeren

Naast het zand was er ook grond en puin aanwezig onder het straatwerk wat afgevoerd moest worden. Er is tot middernacht doorgewerkt om de waterlekkage te vinden. Want hoe sneller de waterlekkage gevonden zou worden, des te sneller het opgelost zou zijn.

Lekkage opsporen en noodwaterleiding verzorgd

Er is onderbemaling geplaatst om het aanwezige water weg te pompen. Na 18kub zand weggezogen te hebben, kwamen we de leiding met de lekkage tegen. Aangezien het gehele blok van het bedrijvencomplex na het afsluiten geen watertoevoer meer had, is er een gezorgd voor een noodwaterleiding.

Nieuwe pijp, waterleiding en afsluiter plaatsen

Daarna is alles in werking gezet om de nieuwe pijp met betrekking tot de sprinklerleiding, het nieuwe deel waterleiding en de nieuwe afsluiter te plaatsen. Vervolgens zijn de afvoeren vernieuwd en is alles getest op werking en waterdichtheid. Met behulp van grof zand is het gat buiten het pand aangevuld en is alles herbestraat. Dit project had veel aandacht nodig gezien de vele kabels en pijpen in de grond.

Wilt u vrijblijvend informatie over wat L.P. Borsboom Onderhoud voor u kan betekenen? Vul dan het reactieformulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vorige Volgende

Waterlekkage Bedrijvencomplex Rotterdam in beeld

waterlekkage-rotterdam-01.jpg
  • waterlekkage-rotterdam-01.jpg
  • waterlekkage-rotterdam-02.jpg
  • waterlekkage-rotterdam-03.jpg
  • waterlekkage-rotterdam-04.jpg
  • waterlekkage-rotterdam-05.jpg
  • waterlekkage-rotterdam-06.jpg
  • waterlekkage-rotterdam-07.jpg
  • waterlekkage-rotterdam-08.jpg
  • waterlekkage-rotterdam-09.jpg


Vraag het aan de aannemer in Zoetermeer

L.P. Borsboom Onderhoud helpt u graag direct en persoonlijk.

Aanhef: De heer Mevrouw
Naam: *
Telefoon:*
E-mail: *
Uw vraag:
* = verplicht veld
 

Privacyverklaring