Machinale Houtbewerking

In onze timmerwerkplaats hebben wij de beschikking over verschillende machines voor houtbewerking, zoals een van-dikte-bank, vlakbank, freesmachine, schulpzaag en een platenzaag.

Van kozijnen tot kledingkasten op maat

"Bij deze werkzaamheden kunt u denken aan kozijnen, dakkapellen en houten schuurtjes."

Met deze houtbewerkingmachines kunnen wij verschillende houtbewerkingen uitvoeren. Zo maken wij onder anderen zelf kozijnen op maat. En wanneer het werk het toelaat proberen wij zoveel mogelijk prefab aan de werkplaats voor te bereiden. Bij deze werkzaamheden kunt u denken aan bijvoorbeeld dakkapellen of houten schuurtjes. Deze maken wij compleet klaar op de werkplaats, waarna wij het project alleen nog met een hijskraan op zijn plek hoeven te zetten.

Fijn timmerwerk

Ook kunt u bij ons terecht voor het fijne timmerwerk zoals het maken van een kledingkast op maat en het vervaardigen van betonmallen. Zo kunt u altijd zelf ideeën bij ons aandragen voor een stukje maatwerk. Kortom bijna alles is mogelijk bij L.P. Borsboom B.V.

Wilt u vrijblijvend informatie over wat L.P. Borsboom Onderhoud voor u kan betekenen? Vul dan het reactieformulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Vorige Volgende

Machinale Houtbewerking in beeld

timmerfabriek-1.jpg
  • timmerfabriek-1.jpg
  • timmerfabriek-2.jpg
  • timmerfabriek-4.jpg
  • timmerfabriek-3.jpg

Vraag het aan de aannemer in Zoetermeer

L.P. Borsboom Onderhoud helpt u graag direct en persoonlijk.

Aanhef: De heer Mevrouw
Naam: *
Telefoon:*
E-mail: *
Uw vraag:
* = verplicht veld
 

Privacyverklaring