Schilderwerk

Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning of kantoorpand en verhoogt het wooncomfort. Veel mensen offeren hiervoor om de paar jaar een aantal vrije dagen op om dit zelf te doen maar vergeten dan dat schilderen een vak apart is.

"Schilderwerk laten verzorgen door de echte vakman."

Wilt u het schilderwerk professioneel laten verzorgen door een echte vakman? Voor zowel het binnenschilderwerk als het buitenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Binnenschilderwerk

De schilders van L.P. Borsboom Onderhoud hebben al jaren ervaring in divers binnenschilderwerk. Hierbij kunt u denken aan het schilderen van plafonds en muren maar ook het lakken van (houten) kozijnen en deurposten. Lees verder…

Buitenschilderwerk

Daarnaast kunnen onze schilders ook het buitenschilderwerk van uw woning of kantoorpand uit handen nemen. De schilders van L.P. Borsboom Onderhoud zijn gespecialiseerd in het schilderen van divers houtwerk en muurwerk. Lees verder…

Offerte schilderwerk

Wilt u informatie of een offerte aanvragen voor het schilderwerk in uw woning of kantoorpand, dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken om op locatie te bekijken wat er gedaan moet worden en u een gedegen advies te geven. Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Vorige Volgende

Schilderwerk in beeld

  • binnenschilderwerk-zoetermeer-02.jpg

Offerte schilderwerk aanvragen

Gegarandeerd het beste schilderwerk tegen de scherpste prijs!

Naam: *
Telefoon:*
E-mail: *
Uw wensen:*
* = verplicht veld
 

Privacyverklaring