Stukadoorswerk

Stukadoorswerk wordt ook wel stucwerk of pleisterwerk genoemd. Al het werk dat door een stukadoor wordt verricht om muren of plafonds mooi af te werken, valt onder stukadoorswerk.

"Voor het betere stukadoorswerk op maat, geheel naar uw wensen, neemt u contact op met L.P. Borsboom Onderhoud."

De stukadoors van L.P. Borsboom Onderhoud B.V. uit Zoetermeer zijn gespecialiseerd in het vlak maken van wanden en het aanbrengen van sierpleister.

Wat is sierpleister?

Sierpleister is een sterke, naadloze structuurafwerking voor de wand. Het wordt met de hand aangebracht en is een afwerking waar u jarenlang plezier van heeft. Mocht u na een aantal jaar de muur in een andere kleur willen verven dan kan dat. Sierpleister is er in een aantal verschillende structuren en kleuren.

Ambachtelijk stukwerk

Ook voor het ambachtelijke stukwerk kunt u bij ons terecht. Zo trekken wij zelf sierlijsten en ook het plaatsen en afwerken van ornamenten is voor ons geen enkel probleem.

Als allround onderhoudsbedrijf zijn wij erg gebrand op een nette werkplek. Wij verwachten dan ook van onze stukadoors dat zij de werkplek zowel tijdens als na de werkzaamheden zoveel mogelijk schoon houden.

Wilt u vrijblijvend informatie over wat L.P. Borsboom Onderhoud voor u kan betekenen? Vul dan het reactieformulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Vorige Volgende

Stukadoorswerk in beeld

stucadoor-zoetermeer-1.jpg
  • stucadoor-zoetermeer-1.jpg

Vraag het aan de aannemer in Zoetermeer

L.P. Borsboom Onderhoud helpt u graag direct en persoonlijk.

Aanhef: De heer Mevrouw
Naam: *
Telefoon:*
E-mail: *
Uw vraag:
* = verplicht veld
 

Privacyverklaring