Tegelwerk

Voor veel mensen is de badkamer een belangrijke ruimte in het huis. Het is de plek bij uitstek om je te verfrissen, verzorgen, ontspannen en verwennen. Ook al heeft u weinig ruimte, met een slimme indeling kan de badkamer toch voldoen aan al uw wensen.

Naast de badkamer zijn ook de keuken en het toilet snel opgeknapt wanneer u nieuwe tegels heeft laten plaatsen. L.P. Borsboom Onderhoud kan uw badkamer, keuken of toilet professioneel opknappen, verbouwen en inrichten. Snel, vakkundig, schoon en opgeruimd, dat is bij ons het devies.

"Van nieuw tegelwerk tot een compleet nieuwe badkamer, keuken of toilet."

Verbouwen of renoveren

De verbouwing of renovatie kan variëren van eenvoudig nieuw tegelwerk tot een compleet nieuwe badkamer, keuken of toilet.

Een mooie badkamer is een verrijking van je huis. En een verrijking van je leven. Want tegenwoordig is de badkamer een volwaardige woonruimte waarin ontspanning voorop staat.

Wilt u vrijblijvend informatie over wat L.P. Borsboom Onderhoud voor u kan betekenen? Vul dan het reactieformulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 


Vorige Volgende

Tegelwerk in beeld

tegelzetter-zoetermeer-1.jpg
  • tegelzetter-zoetermeer-1.jpg
  • tegelzetter-zoetermeer-2.jpg
  • tegelzetter-zoetermeer-3.jpg
  • tegelzetter-zoetermeer-4.jpg

Vraag het aan de aannemer in Zoetermeer

L.P. Borsboom Onderhoud helpt u graag direct en persoonlijk.

Aanhef: De heer Mevrouw
Naam: *
Telefoon:*
E-mail: *
Uw vraag:
* = verplicht veld
 

Privacyverklaring